Osallistuin joulukuun alussa Kotilaiturilla järjestettävään Joulun suuri kattausilta-tapahtumaan. Vaikka se oli minulla pienen matkan takana, osallistuminen oli minulle hyödyllinen monellakin tapaa...
Illan aikana saimme 10 erilaista kattausvinkkiä kangasservieteillä.
Villa Puomin Hanna näytti meille konkreettisesti, miten serviettejä voi hyödyntää.
Erilaisilla astioilla, käsipyyhkeillä ja servieteillä ruokailutapahtumasta saa tehtyä hieman juhlavamman ja arvokkaamman.
Taitoksilla ja solmuilla kattauksista tulee persoonallisia ja niillä pystyy luomaan juhlaan myös erilaista tunnelmaa
Kankaiset servietit ovat alkaneet kasvattamaan suosiota ja ne saavat arkisenkin ruokailun tuntumaan juhlalta.
Pellava on erinomainen kattausmateriaali tekstiileissä, sillä sen ryppyisyys ja rouheus tekee kattauksesta persoonallisen.
Pienet kekseliäät koristelut ja yksityiskohdat viimeistelevät kattauksen.
Kattausillassa käytiin läpi myös valokuvaukseen ja Instagramin käyttöön liittyviä asioita.
Sain paljon hyödyllistä ja uutta tietoa esimerkiksi kuvakulmista ja kuvankäsittelystä sekä insatfeedin ja hästägien käytöstä.
Ja vaikka osa oli tuttuakin asiaa, ei pieni kertaus ollut lainkaan pahitteeksi.
Kotilaiturin sisustusliike oli hyvin inspiroiva paikka.
Vaikka sisustuskauppa ei ole suuren suuri, löysin sieltä kuvattavaa ja kauniita yksityiskohtia vaikka kuinka paljon.
Kotilaiturilla valikoimiin kuuluva ERNST- tuotesarja oli minulle aivan uusi tuttavuus ja vaikutti hyvin mielenkiintoiselta.
Se on juuri sopivan rouhea ja käsityömäinen omaan makuuni ja kaiken lisäksi vielä kohtuuhintainen.
Iltaan oli varattu aikaa ruhtinaallisesti 3, 5 tuntia ja se kului todella nopeasti mielenkiintoisten aiheiden ja mukavien ihmisten seurassa.
Kaikesta kauniista ja esteettisestä inspiroituneena lähdin tyytyväisin mielin kotimatkalle.
Tänne kannatti lähteä - ehdottomasti!
Kommentit
Lähetä kommentti