Siirry pääsisältöön

STAILIAMO:n kurssipaketti laajenee Aarrekartta-työpajalla

Olen jo pitkään työstänyt STAILIAMO:n palveluja ja tässä prosessissa olen jättänyt jonkin aikaa sitten sisustussuunnittelun pois. Palveluihin kuuluu edelleen sisustusneuvonta, asunto- ja tilastailaus sekä erilaiset kurssit.  Uusin tulokas kurssitarjontaani on Aarrekartta-työpajat, mutta mitä se on? Siitä kerron seuraavassa lisää.


Elämme kiireistä arkea, jossa omille unelmille ja ajatuksille ei aina tunnu jäävän tilaa. Siksi on tärkeä pysähtyä ja antaa itselleen lupa unelmoida. Yksi tehokas tapa tuoda omat haaveet konkreettisiksi ja saada ne osaksi jokapäiväistä elämää on ns. aarrekarttamenetelmä, joka auttaa meitä manifestoimaan unelmamme.


Aarrekartta-menetelmä on työkalu unelmiesi toteutumiseen

Aarrekartta on visuaalinen ilmentymä omista unelmista. Se voi olla kollaasi kuvista, sanoista tai symboleista, jotka heijastavat asioita, joita haluat saavuttaa tai vetää puoleesi elämässä. Kartta toimii muistutuksena ja inspiraationa siitä, mikä on sinulle tärkeää ja se auttaa sinua pitämään keskittymisen tavoitteissasi. Aarrekartta on enemmän kuin pelkkä tuotos tai taideteos - se on työkalu unelmiesi toteutumiseen. Kun katsot aarrekarttaasi säännöllisesti, alat vahvistaa alitajunnassasi uskoa siihen, että nämä asiat ovat mahdollisia. Tämä usko auttaa sinua tekemään parempia valintoja ja näkemään tilaisuudet, jotka vievät sinua kohti tavoitettasi.


Aarrekartta menetelmä on tehokas tapa selkiyttää omia unelmia

Aarrekartta menetelmä on tehokas ja konkreettinen tapa selkeyttää omia unelmia ja tuoda ne osaksi arkea. Se ei ainoastaan auta visualisoimaan tavoitteita, vaan myös vahvistaa sitoutumista niiden toteuttamiseen. Aarrekartta toimii visuaalisena muistutuksena siitä, mitä halutaan saavuttaa. Se auttaa sinua pitämään huomion positiivisissa asioissa ja houkuttelemaan niitä puoleesi. Kyse ei ole pelkästään haaveilusta, vaan aktiivisesta toiminnasta - uskosta siihen, että unelmat ovat saavutettavissa ja että sinä voit luoda niistä totta. Kun luot oman aarrekarttasi, annat itsellesi luvan unelmoida ja samalla otat ensimmäiset askeleet kohti niiden toteutumista


Erilaisia Aarrekartta-työpajoja 

Olen käynyt aarrekarttavalmentaja koulutuksen ja järjestän erilaisia Aarrekartta-työpajoja asiasta kiinnostuneille. Yleiset Aarrekartta-työpajojen kesto voi vaihdella kolmen tunnin kurssista koko päivän kurssiin, riippuen aina kurssin sisällöstä. Pidän aarrekartta-työpajaa myös räätälöidysti ryhmille ja henkilökohtaisia yksilövalmennuksia. Aarrekartta- työpajassa teemana voi olla esim. koti/sisustus, työ tai ura, terveys, talous tai raha, ihmissuhteet tai muut henkilökohtaiset asiat. Jos matka unelmiin  herättää sinussa kiinnostusta, ota yhteyttä. Uskalla heittäytyä unelmoimaan ja löydä tiesi unelmiisi Aarrekartta-työpajassa. 


Olet tervetullut matkalle!




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mikä ihmeen jouluswag?

Ovikoriste eli swag on perinteisen kranssin rinnalle noussut trendikäs joulukodin koriste. Sen voi seppeleen tavoin ripustaa oveen, seinälle, takan ylle, seinäkoristeeksi kotiin, terassille tai parvekkeelle.  Swag tulee Yhdysvalloista sekä Aasiasta, joissa se on ollut jo pitkään suosittu. Amerikkalainen tyyli on runsas ja näyttävä, kun taas aasialainen on hillitympi.  Jouluswag sopii monenlaiseen kotiin ja erilaisten koristeiden avulla siitä pystyy räätälöimään jokaisen tyyliin sopivan.   Swag muistuttaa ylösalaisin käännettyä kimppua. Sen suomalaisempi nimi voisi olla vaikkapa jouluvihta tai - vasta.  Swag rakentuu kestävistä havuista sekä esimerkiksi kuivakukista. Kauniisti kuivuvat leikkomateriaalit, kuten eucalyptus, sekä nauhat ja joulukoristeet viimeistelevät ilmeen. Suomalaiseen swagiin voi yhdistää hyvin luonnonmateriaaleja; koivunoksaa, sammalta, tuohta ja käpyjä.   Lähde: eKukka.fi Minä innostuin kokeilemaan oman jouluswagin tekemistä, johon sain materiaalit meidän puutarhast

Vuokra-asunnon stailaus, osa 3 / WC

Viimeisenä stailausta käsittelevässä postaussarjassani on vuokra-asunnon WC-tilat, jossa haasteena oli ehdottomasti sen pieni koko. Taloyhtiössä oli viime vuonna saatu päätökseen putkiremontti, jonka yhteydessä uusittiin vain WC- kalusteet. Edellisestä remontista, vuonna 2005 toteutetulle, pintaremontille ei tehty mitään, koska kaakelit olivat vielä suhteellisen ajattomat ja hyvässä kunnossa.       Heti ovesta sisään tullessa on käsienpesuallas ja peilikaappi. Sen taakse mahtuu kapea pesukone, mutta stailauksessa laitoin sen paikalle pyykkikorin ja valmiisiin koukkuihin pyyheliinat.  Lisää tunnelmaa toin muutamilla tekokasveilla.             Tässä sama kalusteryhmä, mutta toisesta kuvakulmasta kuvattuna. Koska kylpyhuoneessa on käytetty vihreitä koristelaattoja, päätin käyttää vihreätä myös tekstiileissä. Ja kuten huomata saattaa pienen neliömäärän vuoksi tämän tilan kuvaaminen oli erityisen haastavaa Jälkeen päin huomasin myös, että peiliä olisi v

Vuokra-asunnon stailaus, osa 1/ KEITTIÖ

Pääsin maaliskuussa stailaamaan erään kolmion, joka on menossa vuokralle. Halusin tehdä tyhjistä huoneista hieman kutsuvamman, joten stailasin keittiön, yhden makuuhuoneen ja kylpyhuoneen.  Koska kuvia tulisi yhteen postaukseen liian paljon, jaoin ne huoneittain kukin omiksi postauksiksi. Tässä olisi teille keittiö ja sen muutos...   Stailattavana oli peruskolmio (3 huonetta, keittiö ja parveke). Talo on rakennettu 60-luvulla ja viimeisinä vuosina siinä on tehty isoimmat remontit (ikkunat, katto, julkisivu ja viimeksi putkiremontti). Asunto on ollut usean vuoden vuokrattuna, mutta nyt haluttiin vähän päivittää pintoja ja kalustaa huoneita. Keittiössä remontti on tehty 2000-luvun alussa ja kaapistoille ei ole sen jälkeen tehty mitään. Nyt oli tarpeen tehdä pientä päivitystä pinnoissa, joten tapetti otettiin pois ja seinät maalattiin Tikkurilan Paperi-sävyllä. Ensimmäisessä kuvassa olen tuonut jo huonekalut ja verhon, mutta sisustuksen viimeistely on vielä tekemättä.