Siirry pääsisältöön

STAILIAMO:n palvelupaketti uudistuu

STAILIAMO tarjoaa sisustuspalvelua Rauman ja Satakunnan alueella. Elokuussa STAILIAMO:n palvelupaketti uudistuu ja tiedossa on muutamia muutoksia.


Hieman suppeampi palvelupaketti

Olen pitkään pohtinut omaa erityisosaamistani ja lähtenyt tekemään muutoksia. Muutospainetta on ollut jo jonkin aikaa. Nykyiset palvelumuotoiluopintoni ovat auttaneet prosessissa ja olen tehnyt pientä viilausta. Asiaan vaikuttaa lisäksi minun ensi syksyn uusi työtilanne, joka vauhditti päätöksen tekemistä. Suurin muutos on se, että sisustussuunnittelu tulee jäämään kokonaan pois. Keskityn jatkossa enemmän sisustusneuvontaan, stailauspalveluun ja kurssitarjonnan kehittämiseen. Hieman suppeampi palvelupaketti selkiyttää ja helpottaa toimintaani. 
Sisustusneuvonta

Sisustusneuvonta on osoittautunut asiakkaalle hyväksi ja tarpeelliseksi palveluksi. Minulle tulee suhteellisen paljon yhteydenottoja, joissa asiakas tarvitsee apua johonkin sisustukseen liittyvään ongelmaan. Usein ongelmat ovat melko nopeasti ratkaistavissa ja asiakas on ollut tyytyväinen. Sisustusneuvontaan ei ole automaattisesti kuulunut kirjallista muistiota, mutta nyt harkitsen sen lisäämistä osaksi palvelua.
Teemalliset koulutustapahtumat

Teemalliset koulutustapahtumat ovat saaneet mukavan vastaanoton ja niitä tulen pitämään myös jatkossa. Syksy aikataulun selkiytyessä pystyn suunnittelemaan syksyn koulutukset paremmin. Tavoitteena on kuunnella ihmisten toiveita ja kehittää sisältöjä koko ajan. Oma toimisto on muutaman kerran koetestattu ja se on osoittautunut hyväksi koulutus-/kurssipaikaksi pienelle ryhmälle.
Stailauspalvelu

Stailauspalvelun haluan pitää edelleen palveluissani mukana. Tavoitteena on, että tarjoan edelleen myyntistailauksia asuntoihin ja lisäksi juhlatilan suunnittelua sekä kuvausstailauksia. Koska en tiedä vielä ensi syksyn työn kuvasta, pystyn jonkun verran itse säätelemään stailauspalvelun määrää ja sen aikataulutusta. 


Toimistoni tulee olemaan auki sopimuksesta 

Vaikka elokuussa alkava uusi työ tulee olemaan kokopäiväistä, jatkan edelleen sivutoimisena yrittäjänä. Syksyllä toimistoni tulee olemaan auki vain sopimuksesta tai erikseen ilmoitettuna ajankohtana. Ilmoituskanavani tulevat olemaan edelleen Instagram ja Facebook.

 Suunniteltuja muutoksia pyrin arvioimaan viimeistään vuoden lopussa. Jotta voisin kehittää ja parantaa palvelujani, olisi tärkeätä saada asiakkailta palautetta. Olisin kiitollinen myös erilaisista uusista ideoista ja parannusehdotuksista. 

Uudistukset astuvat voimaan elokuun alussa, joten tässä ehtii vielä hetken aikaa "makustelemaan" tulevia muutoksia.

There will be changes to the STAILIAMO's service package. It will focus more on interior desin advice, house styling and interior design course activities. I think these changes help STAILIAMO to improve services and take better account of customers. At the same time it helps me to focus more what I like to do most. I hope the change is good for customer... and for STAILIAMO. Let's see what happens!
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vuokra-asunnon stailaus, osa 1/ KEITTIÖ

Pääsin maaliskuussa stailaamaan erään kolmion, joka on menossa vuokralle. Halusin tehdä tyhjistä huoneista hieman kutsuvamman, joten stailasin keittiön, yhden makuuhuoneen ja kylpyhuoneen.  Koska kuvia tulisi yhteen postaukseen liian paljon, jaoin ne huoneittain kukin omiksi postauksiksi. Tässä olisi teille keittiö ja sen muutos...   Stailattavana oli peruskolmio (3 huonetta, keittiö ja parveke). Talo on rakennettu 60-luvulla ja viimeisinä vuosina siinä on tehty isoimmat remontit (ikkunat, katto, julkisivu ja viimeksi putkiremontti). Asunto on ollut usean vuoden vuokrattuna, mutta nyt haluttiin vähän päivittää pintoja ja kalustaa huoneita. Keittiössä remontti on tehty 2000-luvun alussa ja kaapistoille ei ole sen jälkeen tehty mitään. Nyt oli tarpeen tehdä pientä päivitystä pinnoissa, joten tapetti otettiin pois ja seinät maalattiin Tikkurilan Paperi-sävyllä. Ensimmäisessä kuvassa olen tuonut jo huonekalut ja verhon, mutta sisustuksen viimeistely on vielä tekemättä.

Vihdoinkin toimistolla!

Niin siinä sitten kävi, että asiat toimiston suhteen alkoivat edetä vauhdilla. Löysin tämän hetkiseen tilanteeseen erinomaisen toimistotilan aivan Rauman keskustan läheisyydestä. Kävin katsomassa sitä jokin aika sitten ja mietin asiaa yhden viikonlopun yli. Päätöksen tekeminen oli loppujen lopuksi helppoa, sillä vuokra on edullinen ja taloudelliset riskit ovat todella pienet.  Tila sijaistee ns. vanhassa verotalossa, jossa toimistotiloja on vapautunut monen kerroksen verran "vapaille markkinoille". Kiinteistön osti helsinkiläinen kiinteistösijoitusfirma ja nyt se alkanut vähitellen täyttyä vuokralaisista. Olin siinä mielessä vielä onnekas, että minulla oli vara valita  kahdesta huoneistosta ja lopulta päädyin valitsemaan isomman (n. 20 neliön) tilan talon 4. kerroksesta. Haaveet katutason tilasta olin haudannut jo vähän aikaisemmin liian korkean hinnoittelun vuoksi ja tämä ratkaisu tuntui tässä kohtaa hyvältä. Talo on rakennettu 1963 ja siellä on nähtävillä paljon vielä ajan

Mikä ihmeen jouluswag?

Ovikoriste eli swag on perinteisen kranssin rinnalle noussut trendikäs joulukodin koriste. Sen voi seppeleen tavoin ripustaa oveen, seinälle, takan ylle, seinäkoristeeksi kotiin, terassille tai parvekkeelle.  Swag tulee Yhdysvalloista sekä Aasiasta, joissa se on ollut jo pitkään suosittu. Amerikkalainen tyyli on runsas ja näyttävä, kun taas aasialainen on hillitympi.  Jouluswag sopii monenlaiseen kotiin ja erilaisten koristeiden avulla siitä pystyy räätälöimään jokaisen tyyliin sopivan.   Swag muistuttaa ylösalaisin käännettyä kimppua. Sen suomalaisempi nimi voisi olla vaikkapa jouluvihta tai - vasta.  Swag rakentuu kestävistä havuista sekä esimerkiksi kuivakukista. Kauniisti kuivuvat leikkomateriaalit, kuten eucalyptus, sekä nauhat ja joulukoristeet viimeistelevät ilmeen. Suomalaiseen swagiin voi yhdistää hyvin luonnonmateriaaleja; koivunoksaa, sammalta, tuohta ja käpyjä.   Lähde: eKukka.fi Minä innostuin kokeilemaan oman jouluswagin tekemistä, johon sain materiaalit meidän puutarhast